2012-05-05 23:34:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - ma ne foglalkozzon a pénzzel!

Napi horoszkóp május 6.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Folytonosan rohangászik, és a dolgát végzi. Vagy amit ön annak vél. De közben, észrevétlenül kiüresedhet az élete. Ha túlságosan a külvilág elvárásainak, a felszínes dolgoknak akar megfelelni, akkor elveszíti önmagát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Mostanában mintha a munka lenne az egyetlen fontos dolog az életében. Ez szép, mert anyagi gondjain sokat segíthet, aminek a családja is örül. Ma szenteljen egy kis időt magának is, különösen, ha ön egy anyuka!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ingadozó érzelmi élete rányomja bélyegét a mai napjára. De azt nagyítja fel, amilyennek értékeli a helyzetét – a látásán kellene változtatnia. Próbáljon meg belső békére lelni. Jógázzon, meditáljon, és engedje el a haragot!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A munkahelyén is sokszorosan helyt kell állnia, miközben társkapcsolatában is örökké harcokat vív. Legalább az egyik terepen fegyverszünetet kellene kötnie, hogy időt nyerhessen. A kedvesével folytatott harc ráadásul végleg kimeríti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagy erőkkel küzd anyagi boldogulásáért, de úgy érezheti, minden törekvése mintha pillanatok alatt köddé válna. Ezért van kit okolnia. Nem a társa az. Keressen szövetségeseket, együttes fellépéssel többre mehetnek.


Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A kedvese gyarapodását jó szemmel nézi, mindaddig, amíg ez csak annak pénztárcájára vonatkozik. Ám a hízást már nem képes elnézni neki sem. Pedig magán is volna mit javítania. Vegyenek közösen sportbérletet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma váratlan találkozásra számíthat egy régi ismerőssel, akinek valaha meghatározó szerepe volt az életében. Ami valaha összekötötte önöket, a múlt, azonban mára semmit nem jelent önnek. A beszéd, néha mindezt csak elfedni jó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A jegyén áthaladó telihold hatására túlságosan érzékennyé válhat, aminek következtében a bolhából is képes lehet elefántot csinálni. Pszichikai élményeket is átélhet azonban, ha képes felhangolódni a más világok üzeneteire.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön igazán a szerencse fiának mondhatja magát. Most már csak be kellene látnia, hogy megfogta az isten lábát. Ha helyzetét reálisan értékeli, komoly haszna is lehet belőle. A munkája bérét azonban ne felejtse elkérni!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy kellő megfontolással hozott pénzügyi döntéssel most elérheti, hogy ezentúl a hóvégeken ne kelljen az üres pénztárcáját nézegetnie. A szerelem nem kerülheti el, és ez a kilátásait is még rózsásabbá teszi.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nehéz hét előtt áll, amiért is komoly frusztrációval ébred mára hétvégén is. Nyugodjon meg, kellemes csalódás érheti. Az ég közepén járó Hold hatására akár még meghatott könnyekre is fakadhat. Több a támogatója, mint gondolná.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha teheti, a mai napon ne foglalkozzon a pénzzel! Ahogy értékeli döntései talán túlságosan elhamarkodottak lehetnek, aminek következtében később bánkódhatna. Jó hír viszont, hogy a szerelemben ma több szerencséje lehet. Randevúzzon!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: